Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Balatoni Gasztroakadémia


Balatoni Gasztroakadémia

A Balatoni Gasztroakadémia elhivatott célja a Balaton turisztikai régió vendéglátásának és gasztronómiájának minőségi megújítása, az ágazatban dolgozó szakemberek szakmai ismereteinek bővítése, a régió helyben található minőségi alapanyagainak bemutatása, népszerűsítése.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a régióban dolgozó szakemberek magas szintű szaktudással rendelkezzenek, ismerjék és használják a modern technológiákat, a régió kínálta kiváló alapanyagokat és a minőséget tartsák szem előtt. Ehhez kívánunk olyan szakmai hátteret nyújtani, ahol képzéseink keretében évről évre lehetőség nyílik a fejlődésre és új inspirációk gyűjtésére. Fontos számunkra, hogy a turizmus-vendéglátás ágazatban tevékenykedő vállalkozások és a helyi termelők kölcsönösen megismerjék és segítsék egymást. A köztük lévő kapcsolatok erősítése nemcsak fenntarthatósági szempontból fontos, hanem az alapanyagok minőségére és frissességére is garanciát jelent. Szeretnénk, ha a térség turisztikai és gasztronómiai kínálata folyamatosan bővülne olyan vendéglátó egységekkel, szálláshelyekkel és attrakciókkal, amelyek széles kínálata, illetve magas színvonalú működése révén egész évben vonzó idegenforgalmi célponttá válhat a Balaton régió.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT, A TANFOLYAMRÓL SZÓLÓ HÍRHEZ KATTINTSON IDE!

A Balaton szakácsa - Le Chef du Lac Balaton

A képzés során tökéletes fogásokat készíthetnek el, és számos fortéllyal lehetnek gazdagabbak egy modern, szakmáját magas fokon művelő szakember irányítása alatt.

Kiket várunk?

A kurzusra olyanok jelentkezését várjuk, akik kreativitásukat szeretnék finomítani és rendelkeznek szakács végzettséggel vagy 3 éves szakács gyakorlattal.

           

Időpont: 2024. március 11-12. és 18-19., 8 és 16 óra között.

Helyszín: Veszprémi SZC SÉF Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola

Tematika: "Világversenyek fogásai"
Praktikák, professzionális fogások a mindennapokhoz és az elegáns éttermi élményhez.
Mit készítünk? Halat, vadat és egy befejezőfogást az alapoktól építünk fel. Mentori praktikák, újdonságok, gourmet élmények, modern technológiák a magyaros ízek vonalán.

Részvételi díj: 130.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a négynapos tanfolyami részvételt, frissítőt a tanfolyam alatt, oklevelet, valamint Balatoni Gasztroakadémia kötényt és szakács sapkát.

Oktatónk: Adamek Balázs chef
Magyar nemzeti Gasztronómiai Szövetség casual és fine dining alelnöke
Venesz-díjas mesterszakács
Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott csapat kapitánya


Kérdése van?

Végh Dávid
igazgató
Veszprémi Szakképzési Centrum SÉF Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola
vdavid@sef.hu
+36-30/913-7370

 

KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Veszprémi Szakképzési Centrum

   8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

  • Telefon: +36 70 199 6002

   E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

   OM azonosító: 203066

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


  2024Veszprémi Szakképzési Centrum