Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 3.
 • szakmaszombat

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakmaszombatot

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakképzési pályaválasztási és családi napunkat, amire közel 1500-an voltak kíváncsiak.

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakmaszombatot

A Veszprémi Szakképzési Centrum hagyományteremtő céllal indította el 2022. tavasszal a SZAKMASZOMBAT szakképzési pályaválasztási és családi nap elnevezésű programsorozatot. A program negyedik alkalommal került megrendezésre 2023. szeptember 30-án, aminek célja, hogy a Veszprém vármegyeiek körében népszerűsítsük és bemutassuk a szakképzést. A korábban jól bevált intézményi pályaválasztási nyílt napokat kiegészítve egy szombati napon a Veszprémi Szakképzési Centrum mind a 7 iskolájának teljes képzési palettáját megismerhették a résztvevők. Saját maguk próbálhatták ki a szakmákat, használhattak szerszámokat, érdeklődhettek a képzési struktúra, a továbbtanulás lehetőségeiről, és mindezt játékos formában.

Fontos kiemelni, hogy nem csak a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái, hanem a képzésekhez kapcsolódóan cégek is megjelentek, és így a szakképzésbe bekerülő diák számára egy teljes képet tudtunk mutatni jövője szempontjából.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Minden korosztálynak készültek a Szakmaszombat szervezői

A IV. Szakmaszombatra került sor a Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikumban, ahol pályaválasztási tanácsokkal, színes programokkal várták az érdeklődőket. A Szakmaszombat egyben családi nap volt, minden korosztály megtalálhatta a számára legjobb programot, amelynek segítségével a jövője világosabbá válhatott.

Tovább a VEHIR.HU cikkére >

Kiterjesztett valóság a szakmatanulási kedvről

Úton-útfélen azt hallani, hogy a magyar gyerekek, fiatalok mind irodai munkát akarnak végezni, a kezét pedig senki nem óhajtja összekoszolni az építkezésen, a konyhán, a fémmegmunkáló műhelyben. Meg amúgy se érdekli őket igazán semmi. A szeptember utolsó szombatján a Jendrassik–Venesz Technikumban tartott IV. Szakmaszombat alaposan rácáfolt ezekre a hiedelmekre.

Tovább a VEOL.HU cikkére >

A rendőrség is bemutatkozott a veszprémi szakmaszombaton

​​​​​​​A lovas, kutyás, motoros, MEKTA-ás szolgálati ág is bemutatkozott a pályaválasztási seregszemlén. Veszprémi Szakképzési Centrum Szakmaszombat elnevezésű egész napos pályaválasztási rendezvényén a rendészeti terület számos szakágával megismerkedhettek a továbbtanulás előtt állók.  A VSZC Jendrassik – Venesz Technikumában 2023. szeptember 30-án megrendezett szakmabemutató programon a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének (MEKTA) felszerelése mellett, a kutyás és a lovasrendőri, valamint a polgárőri szolgálattal is megismerkedhettek az érdeklődők.

Tovább a VEOL.HU cikkére >

Szakmaszombat rendőri bemutatókkal

Veszprémi Szakképzési Centrum Szakmaszombat elnevezésű egész napos pályaválasztási rendezvényén a rendészeti terület számos szakágával megismerkedhettek a továbbtanulás előtt állók. A VSZC Jendrassik – Venesz Technikumában 2023. szeptember 30-án megrendezett szakmabemutató programon a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének (MEKTA) felszerelése mellett, a kutyás és a lovasrendőri, valamint a polgárőri szolgálattal is megismerkedhettek az érdeklődők.

Tovább a POLICE.HU oldalára >

Szakmaszombat

Veszprémben negyedik alkalommal várták a továbbtanulás előtt álló iskolásokat a Veszprémi Szakképzési Centrum fórumán. A Szakmaszombat keretében a térség hét oktatási intézménye mutatta meg kínálatát. Több, mint harminc szakma, hetven egyéb program várta az érdeklődőket.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

A tegnapi napon megrendezésre került az RRF-2.2.2-23-2023-00009 azonosítószámú „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” kiemelt projekt sajtónyilvános nyitórendezvénye a Veszprémi SzC Táncsics Mihály Technikum Tanműhelyében. A projekt keretében közel 4 milliárd forintos fejlesztés valósul meg a Veszprémi Szakképzési Centrum intézményeiben.

2024. máj. 24.
Csoportkép a Helikoni Ünnepségeken résztvevő tanulókról.

A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

A résztvevő Szent-Györgyi Albert Technikum tanulók élménybeszámolója a Helikoni Ünnepség élményeiről és történéseiről.

2024. máj. 22.
Résztvevő diákok
Helikon felirattal pózoló tanuló

Helikoni Ünnepségeken vettek részt a Centrum diákjai

A Centrum diákjai Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával vettek részt a Keszthelyen kétévente megrendezett Helikoni Ünnepségeken.

2024. máj. 9.


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Veszprémi Szakképzési Centrum

   8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

  • Telefon: +36 70 199 6002

   E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

   OM azonosító: 203066

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


  2024Veszprémi Szakképzési Centrum