Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. aug. 16.

  Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

  A nyári tanítási szünetben 4 iskolában közel 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban.

  Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

  Az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások, a felújítások négy helyszínen zajlanak. Az Ipari Technikumban komplex energiakorszerűsítés valósul meg. Megújul a laborszárny és a híradástechnikai épület. Az épületrészeken 130 nyílászárót cserélnek ki, 1300 m2-en homlokzati hőszigetelés, 400 m2-en pedig tetőszigetelés készül.

  A Jendrassik-Venesz Technikumban a legnagyobb problémát a beázások okozták az elmúlt években, ezért közel 2000 m2-en tetőszigetelést hajtanak végre, emellett 95 nyílászárót cserélnek a kivitelezők.

  A Táncsics Mihály Technikum, valamint a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum töredezett bitumenes sportpályái újulnak meg, ahol 20×40-es rekortán borítású sportpályákat alakítanak ki.

  A szeptemberben induló tanévet majdnem pontosan ezer új belépő, 9. évfolyamos tanuló kezdi meg a Veszprémi Szakképzési Centrum felújított iskoláiban. A beruházások jelentős energiamegtakarítást hoznak majd a következő fűtési szezonban, emellett nagy mértékben növelik mind a diákok, mind pedig az oktatók komfortérzetét, ami azért nem elhanyagolható szempont.

  SAJTÓMEGJELENÉSEK

  Megújul az Ipari, a Jendrassik, a Táncsics és a Bethlen is Veszprémben

  Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái, derült ki az intézmény lapunknak küldött közleményéből.

  Tovább a VEOL.HU cikkére >

  Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

  A elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiárak miatt. Ezért az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások. A felújítások négy helyszínen zajlanak.

  Tovább a VEHIR.HU cikkére >

  800 milliós felújítás – minden forint megtérül

  A nyári tanítási szünetben 4 iskolában mintegy 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban, amire egyébként nagy szükség is van, hiszen az elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiaárak miatt.

  Tovább a SZAKMAVERZUM.HU cikkére >

  Nyári felújítások

  Mintegy 800 millió forint értékben végez felújításokat több intézményében a Veszprémi Szakképzési Centrum a nyári szünetben. Vannak olyan intézmények, ahol homlokzati-, valamint tetőszigetelést és nyílászárócserét végeznek, két veszprémi középiskolában pedig a sportpályák kapnak rekortán borítást. A legutóbbi fűtési szezon igencsak próbára tette az intézményeket, ezért a Veszprémi Szakképzési Centrumban úgy készítették elő a fejlesztési terveket, hogy elsősorban energetikai korszerűsítéseket tudjanak végrehajtani ott, ahol arra a leginkább szükség van.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. október végén kéthetes máltai mobilitáson járt öt oktatónk, ahol intenzív angol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 6.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  2023. okt. 5.


  SZC  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum