Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2023. aug. 16.
 • felújítás
 • beruházás

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

A nyári tanítási szünetben 4 iskolában közel 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban.

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

Az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások, a felújítások négy helyszínen zajlanak. Az Ipari Technikumban komplex energiakorszerűsítés valósul meg. Megújul a laborszárny és a híradástechnikai épület. Az épületrészeken 130 nyílászárót cserélnek ki, 1300 m2-en homlokzati hőszigetelés, 400 m2-en pedig tetőszigetelés készül.

A Jendrassik-Venesz Technikumban a legnagyobb problémát a beázások okozták az elmúlt években, ezért közel 2000 m2-en tetőszigetelést hajtanak végre, emellett 95 nyílászárót cserélnek a kivitelezők.

A Táncsics Mihály Technikum, valamint a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum töredezett bitumenes sportpályái újulnak meg, ahol 20×40-es rekortán borítású sportpályákat alakítanak ki.

A szeptemberben induló tanévet majdnem pontosan ezer új belépő, 9. évfolyamos tanuló kezdi meg a Veszprémi Szakképzési Centrum felújított iskoláiban. A beruházások jelentős energiamegtakarítást hoznak majd a következő fűtési szezonban, emellett nagy mértékben növelik mind a diákok, mind pedig az oktatók komfortérzetét, ami azért nem elhanyagolható szempont.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Megújul az Ipari, a Jendrassik, a Táncsics és a Bethlen is Veszprémben

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái, derült ki az intézmény lapunknak küldött közleményéből.

Tovább a VEOL.HU cikkére >

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

A elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiárak miatt. Ezért az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások. A felújítások négy helyszínen zajlanak.

Tovább a VEHIR.HU cikkére >

800 milliós felújítás – minden forint megtérül

A nyári tanítási szünetben 4 iskolában mintegy 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban, amire egyébként nagy szükség is van, hiszen az elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiaárak miatt.

Tovább a SZAKMAVERZUM.HU cikkére >

Nyári felújítások

Mintegy 800 millió forint értékben végez felújításokat több intézményében a Veszprémi Szakképzési Centrum a nyári szünetben. Vannak olyan intézmények, ahol homlokzati-, valamint tetőszigetelést és nyílászárócserét végeznek, két veszprémi középiskolában pedig a sportpályák kapnak rekortán borítást. A legutóbbi fűtési szezon igencsak próbára tette az intézményeket, ezért a Veszprémi Szakképzési Centrumban úgy készítették elő a fejlesztési terveket, hogy elsősorban energetikai korszerűsítéseket tudjanak végrehajtani ott, ahol arra a leginkább szükség van.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

A tegnapi napon megrendezésre került az RRF-2.2.2-23-2023-00009 azonosítószámú „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” kiemelt projekt sajtónyilvános nyitórendezvénye a Veszprémi SzC Táncsics Mihály Technikum Tanműhelyében. A projekt keretében közel 4 milliárd forintos fejlesztés valósul meg a Veszprémi Szakképzési Centrum intézményeiben.

2024. máj. 24.
Csoportkép a Helikoni Ünnepségeken résztvevő tanulókról.

A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

A résztvevő Szent-Györgyi Albert Technikum tanulók élménybeszámolója a Helikoni Ünnepség élményeiről és történéseiről.

2024. máj. 22.
Résztvevő diákok
Helikon felirattal pózoló tanuló

Helikoni Ünnepségeken vettek részt a Centrum diákjai

A Centrum diákjai Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával vettek részt a Keszthelyen kétévente megrendezett Helikoni Ünnepségeken.

2024. máj. 9.


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Veszprémi Szakképzési Centrum

   8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

  • Telefon: +36 70 199 6002

   E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

   OM azonosító: 203066

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


  2024Veszprémi Szakképzési Centrum