Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2023. aug. 16.
  • felújítás
  • beruházás

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

A nyári tanítási szünetben 4 iskolában közel 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban.

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

Az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások, a felújítások négy helyszínen zajlanak. Az Ipari Technikumban komplex energiakorszerűsítés valósul meg. Megújul a laborszárny és a híradástechnikai épület. Az épületrészeken 130 nyílászárót cserélnek ki, 1300 m2-en homlokzati hőszigetelés, 400 m2-en pedig tetőszigetelés készül.

A Jendrassik-Venesz Technikumban a legnagyobb problémát a beázások okozták az elmúlt években, ezért közel 2000 m2-en tetőszigetelést hajtanak végre, emellett 95 nyílászárót cserélnek a kivitelezők.

A Táncsics Mihály Technikum, valamint a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum töredezett bitumenes sportpályái újulnak meg, ahol 20×40-es rekortán borítású sportpályákat alakítanak ki.

A szeptemberben induló tanévet majdnem pontosan ezer új belépő, 9. évfolyamos tanuló kezdi meg a Veszprémi Szakképzési Centrum felújított iskoláiban. A beruházások jelentős energiamegtakarítást hoznak majd a következő fűtési szezonban, emellett nagy mértékben növelik mind a diákok, mind pedig az oktatók komfortérzetét, ami azért nem elhanyagolható szempont.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Megújul az Ipari, a Jendrassik, a Táncsics és a Bethlen is Veszprémben

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái, derült ki az intézmény lapunknak küldött közleményéből.

Tovább a VEOL.HU cikkére >

Közel 800 millió forint értékben újulnak meg a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái

A elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiárak miatt. Ezért az idei fejlesztési tervben kiemelt prioritást kaptak az energiakorszerűsítési beruházások. A felújítások négy helyszínen zajlanak.

Tovább a VEHIR.HU cikkére >

800 milliós felújítás – minden forint megtérül

A nyári tanítási szünetben 4 iskolában mintegy 800 millió forint értékben zajlanak felújítási munkálatok a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiban, amire egyébként nagy szükség is van, hiszen az elmúlt fűtési szezon komoly kihívások elé állította a centrum iskoláit a megemelkedett energiaárak miatt.

Tovább a SZAKMAVERZUM.HU cikkére >

Nyári felújítások

Mintegy 800 millió forint értékben végez felújításokat több intézményében a Veszprémi Szakképzési Centrum a nyári szünetben. Vannak olyan intézmények, ahol homlokzati-, valamint tetőszigetelést és nyílászárócserét végeznek, két veszprémi középiskolában pedig a sportpályák kapnak rekortán borítást. A legutóbbi fűtési szezon igencsak próbára tette az intézményeket, ezért a Veszprémi Szakképzési Centrumban úgy készítették elő a fejlesztési terveket, hogy elsősorban energetikai korszerűsítéseket tudjanak végrehajtani ott, ahol arra a leginkább szükség van.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


V. Szakmaszombat Szakképzési pályaválasztási és családi nap

V. Szakmaszombat Szakképzési pályaválasztási és családi nap

Még nem tudod, mi leszel ha nagy leszel? Ebben segít szeptember 28-án szombaton az V. Szakmaszombat szakképzési pályaválasztási és családi nap!

2024. szept. 19.
Alfa generáció és mesterséges intelligencia: út a jövő oktatásához

Alfa generáció és mesterséges intelligencia: út a jövő oktatásához

A Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikuma adott otthont a "Jövőformálók: Alfa generáció a Mesterséges Intelligencia világában" című konferenciának szombaton.

2024. szept. 16.
Tanévkezdés a szakképzésben

Tanévkezdés a szakképzésben

A szakképzés területén is elindul a 2024-25-ös tanév. Az intézményi központ háza-táján is számos beruházás történt. Épül az új tanműhely és energiahatékonysági beruházások is történtek a nyár folyamán. A Veszprémi Szakképzési Centrum kancellárját Pap Mátét és főigazgatóját Kavalecz Gábort kérdezzük az aktualitásokról.

2024. szept. 16.


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

      8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

      E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

      OM azonosító: 203066

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2024Veszprémi Szakképzési Centrum