Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 5.


SZC

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Veszprémi projektekkel ismerkedhettek a jövő építészei

  A Táncsicsban közel negyven éve oktatnak építész technikusokat, a világnaphoz kötődő rendezvényt pedig 2018 óta rendezik meg, az idei az ötödik alkalom – tudtuk meg Tölgyesi Ákostól, a munkaközösség vezetőjétől. Az iskola jó kapcsolatot ápol a kamarákkal, a fenntartó Veszprémi Szakképzési Centrum pedig lehetővé teszi, hogy az intézmény befogadója legyen a programnak, amely során a szakma aktív szereplői, köztük az iskola egykori tanulói és mesterei előadásokat tarthassanak.

  Tovább a vehir.hu cikkére >

  Szakmai előadások és kiállítás a veszprémi Táncsicsban

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt kedden a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban. Kavalecz Gábor, a Veszprémi Szakképzési Centrum főigazgatója megnyitójában elmondta, 41 centrum van országos szinten, és büszkén jelentette ki, hogy a veszprémi építészszakma kiemelkedő, a szakmai munkaközösség nemrégiben Gizella-díjat kapott. Hangsúlyozta, együttműködésekkel tudnak hatékonyan dolgozni, és nyomon követni a piac és a gazdaság változásait.

  Tovább a veol.hu cikkére >

  Építészet világnapja

  Ötödik alkalommal szerveztek szakmai napot az Építészet Világnapjához kapcsolódóan a Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikumában. A tanácskozáson a tanulók és a szakma művelői az EKF évadhoz kapcsolódó beruházásokról hallgathattak meg előadásokat. Az idén 140 éves iskolában 40 éves múltra tekint vissza az építés technikus képzés.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. október végén kéthetes máltai mobilitáson járt öt oktatónk, ahol intenzív angol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 6.

  Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakmaszombatot

  Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakmaszombatot

  Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szakképzési pályaválasztási és családi napunkat, amire közel 1500-an voltak kíváncsiak.

  2023. okt. 3.  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum