Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. okt. 19.


SZC

  Pályaválasztási és szakmabemutató nap a továbbtanulás előtt állóknak

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pannon Egyetemmel összefogva pályaválasztási és szakmabemutató napot szervez október 18-án a veszprémi felsőoktatási intézmény aulájában.

  Pályaválasztási és szakmabemutató nap a továbbtanulás előtt állóknak

  A szakképzés nem valaminek a vége, hanem egy fontos állomás a karrierben

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pannon Egyetemmel összefogva pályaválasztási és szakmabemutató napot szervez október 18-án a veszprémi felsőoktatási intézmény aulájában. Az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón a szervezők kitértek a szakképzésben rejlő lehetőségekre, a szakmák megbecsülésére, valamint az átjárhatóságra a szakképzés és az egyetemi képzés között.

  Tovább a vehir.hu cikkére >

  Pályaválasztási és szakmabemutató nap

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pannon Egyetemmel együttműködve 2022. október 18-án Pályaválasztási és szakmabemutató napot tartott a továbbtanulás előtt álló, általános vagy középiskolai tanulmányokat folytató fiatalok, szüleik, valamint a szakmák iránt érdeklődő felnőttek részére. A rendezvény résztvevői megismerkedhettek a Veszprém megyében működő közép- és felsőfokú oktatási intézmények képzési kínálatával és tájékoztatást kaphattak a tanulható szakmákról.

  Tovább a veszpremikamara.hu hírére >

  Szakmáról és jövőképről is esett szó a pályaválasztási és szakmabemutató napon

  A rendezvény célja az volt, hogy összekapcsolja az egyes szereplőket: a megyei oktatási intézményeket és oktatókat az érdeklődő diákokkal és felnőttekkel. Rábai Veronika, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési irodavezetője kérdésünkre elmondta, az új pályaválasztási program a tervek szerint minden évben megismétlődik majd, hogy újabb fiatalok számára tudjanak perspektívát mutatni a továbbtanulás terén.

  Tovább a veol.hu cikkére

  Pályaválasztási nap

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pannon Egyetemmel közösen pályaválasztási és szakmabemutató napot szervez. Október 18-án, kedden a Pannon Egyetem aulájába várják a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, valamint a szakmák iránt érdeklődő felnőtteket. A szervezők szerint a fiataloknak lehetőséget kell adni, hogy ráérezzenek a munka becsületére, ezért döntöttek úgy, hogy hagyományteremtő szándékkal elindítják a programot. A pályaválasztási nappal kapcsolatos információk a kamara honlapján és közösségi oldalán érhetők el.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. október végén kéthetes máltai mobilitáson járt öt oktatónk, ahol intenzív angol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 6.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  2023. okt. 5.


  SZC  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum