Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. okt. 14.


SZC

  Közösségépítő program indul a Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikumban

  Támogató iskola – Jendrassik elnevezésű mintaprojektéről adott számot három civil szervezet, a Szabad-Sajtó egyesület, a KultúrAktív Egyesület és a Demo Egyesület, melyben iskolai közösségfejlesztési terveiket ismertették.

  Közösségépítő program indul a Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikumban

  Támogató iskola – Jendrassik: A szülők, a diákok, és a tanárok egy jó közösségben

  Szabó Zoltán, a Jendrassik–Venesz Technikum igazgatója több dolgot emelt ki: egyrészt a projekt intézményükben hiánypótló, ráadásul olyan civil egyesületekkel közösen tudják megvalósítani, amelyek az EKF 2023-ban aktívak. Kiemelte a közösségépítés szerepét, melyben a projektek nagy hasznukra lehetnek.

  Tovább a veol.hu cikkére >

  Amikor egy iskolában több kreatív civil egyesület összefog, létrejön a Támogató iskola

  Kísérleti projektnek indul a VSZC Jendrassik-Venesz Technikumban. A projekt lényegét három pillérrel lehet legjobban bemutatni, mondta el Pethő Imre, a Szabad Sajtó Egyesület elnöke, az iskola egyik oktatója és a mostani ötletgazda a sajtótájékoztatón. Ezek a pillérek a megismerés, a megerősítés és a minőségi megoldás.

  Tovább a vehir.hu cikkére >

  Közösségépítő program indul a Jendrassikban

  A fiataloknak panaszlánc-rendszert dolgoznak ki és a Zenél a város kezdeményezésüket is meghirdetik a jendrás amatőr zenekaroknak. A Design és Egészségmodell Egyesület közösségi társasjáték tervezés programjába, a kultúrAktív Egyesület pedig az iskolaudvar, valamint az intézmény környezetének szépítésébe vonná be a fiatalokat és tanáraikat.

  Tovább a 8200.hu cikkére >

  Támogató iskola

  Három veszprémi civil szervezet részvételével, az EKF támogatásával kísérleti közösségépítő program indul a Jendrassik – Venesz Technikumban. A kezdeményezők különböző tevékenységek tervezésbe vonják be a diákokat, tanárokat, valamint a szülőket. A közös munkától azt várják, hogy javulnak a résztvevők közti kommunikációs kapcsolatok. A Támogató iskola névre keresztelt program egyes elemeit már elindították az intézményben.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. október végén kéthetes máltai mobilitáson járt öt oktatónk, ahol intenzív angol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 6.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  2023. okt. 5.


  SZC  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum