Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. szept. 8.

  Közel tízmillió forint értékű sporteszköz-beruházás a intézményeinkben

  "Jó szakembert képezni megfelelő fizikai állapot nélkül lehetetlen". Ennek tudatában a 2022/2023- as tanév végén a Veszprémi Szakképzési Centrum felmérte intézményeink sporteszköz-igényeit, hogy a testkultúra területén még hatékonyabban neveljék a diákokat

  Közel tízmillió forint értékű sporteszköz-beruházás a intézményeinkben

  Az oktatáshoz szükséges szakmai anyagok beszerzése mellett sporteszközök vásárlására is van mód év közben, de ezúttal egy nagyobb beruházásra nyílt lehetőség. A fókuszban a mindennapi testnevelésórán, szabadidős foglalkozáson használható, és a minőségi oktatást elősegítő, színesítő kis értékű használati tárgyak beszerzése állt.

  A szaktanároktól beérkezett igények alapján hét iskolánknak 9 959 782 forint értékben szereztünk be és osztottunk ki eszközöket az eslő tanítási héten.

  Az iskolák más mellett pingpongasztalokat, tornaszekrényeket, zsámolyokat, padokat, korlátot, palánkot, mezeket, pingpong- és tollasütőket, kézi-, kosár-, foci- és röplabdákat, lábtenisz állványt, magasugró állványt, magasugró lécet, bosut, fittballt, ugrókötelet, kislabdákat, szivacslabdákat, csocsóasztalt és biliárdasztalt vettek át az elmúlt napokban.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Máltán tanultak angolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. október végén kéthetes máltai mobilitáson járt öt oktatónk, ahol intenzív angol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 6.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Szakmai előadások és kiállítás a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  Az építészet világnapja kapcsán szakmai előadásokat tartottak és kiállítás is volt a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikumban.

  2023. okt. 5.


  SZC  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum