Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2022. nov. 16.
SZC
  • Táncsics Mihály Technikum

Aranykoszorús mesteri címet kapott a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum oktatója

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. évi Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevél és 2 aranykoszorús mesteri cím átadására került sor.

Aranykoszorús mesteri címet kapott a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum oktatója

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal kötött GFA-KA-ITM-12/2021/TK/22 számú támogatási szerződés keretében 23 fő, önköltséges képzés keretében pedig 2 fő szakember vehette át mesterlevelét.

Az ünnepséget Dr. Somogyi Istvánné főtitkár nyitotta meg, a mesterjelölteket pedig Dr. Markovszky György, kamarai elnök köszöntötte, aki kiemelte: a mesteremberek számára lehetővé válik, hogy élve a megszerzett tudás és ismeretanyaggal ők is képezzenek fiatalokat, ők is továbbadják azt a tudást, amivel ők már rendelkeznek. Ezt követően Vida Tamás, az autószerelő mestervizsga bizottság elnöke osztotta meg gondolatait a mestercím fontosságáról és az azzal járó felelősségről. Az ünnepség keretében Sárköziné Burján Zsuzsanna speciális lábápoló mesterjelölt is köszöntőt mondott.

Az ünnepségen nem csak az új mestereket köszöntötték, hanem két olyan szakembert is, akiknek több mint 35 év kiemelkedő munkásságáért a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most aranykoszorús mesteri címet adományozott. Büszkék vagyunk rá, hogy a két szakember közül, az egyik a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolájában, a VSZC Táncsics Mihály Technikumban tanít!

Szívből gratulálunk a kitüntetéshez Auerbach Mária kozmetikus mesternek!

   

Mesteravató Ünnepség 2022

Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idei Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevél átadására került sor autószerelő, speciális lábápoló, kézápoló és körömkozmetikus, valamint villanyszerelő szakmákban, továbbá két aranykoszorús mester címet is adományoztak.

Tovább a veszpremikamara.hu hírére >

Mesterek fogadalomtétele

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hagyományainak megfelelően a szakmájukban nyújtott kiváló teljesítményük elismeréseként kedden Mesteravató Ünnepségen adták át a mester jelölteknek a magasabb képesítést igazoló okleveleket. Mesterleveleket a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Markovszky György elnök, valamint Csizmadia László alelnök adták át. Az ünnepség utolsó részében Aranykoszorús mester címek átadására került sor.

Tovább a veszport.hu cikkére >

Aranykoszorús mester lett a gázszerelő tanulók szaktanára

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. évi Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevelet adtak át a napokban autószerelő, speciális lábápoló, kézápoló és körömkozmetikus, valamint villanyszerelő szakmákban. Az ünnepségen nem csak az új mestereket köszöntötték, hanem két olyan szakembert is, akiknek több mint 35 év kiemelkedő munkásságáért a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most aranykoszorús mesteri címet adományozott. A kitüntetést ezúttal Auerbach Mária kozmetikus mester és Csizmadia László gázvezeték és készülékszerelő mester nyerte el.

Tovább a tapolcaimedia.hu cikkére >

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

A tegnapi napon megrendezésre került az RRF-2.2.2-23-2023-00009 azonosítószámú „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” kiemelt projekt sajtónyilvános nyitórendezvénye a Veszprémi SzC Táncsics Mihály Technikum Tanműhelyében. A projekt keretében közel 4 milliárd forintos fejlesztés valósul meg a Veszprémi Szakképzési Centrum intézményeiben.

2024. máj. 24.
Csoportkép a Helikoni Ünnepségeken résztvevő tanulókról.

A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

A résztvevő Szent-Györgyi Albert Technikum tanulók élménybeszámolója a Helikoni Ünnepség élményeiről és történéseiről.

2024. máj. 22.
Résztvevő diákok
Helikon felirattal pózoló tanuló

Helikoni Ünnepségeken vettek részt a Centrum diákjai

A Centrum diákjai Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával vettek részt a Keszthelyen kétévente megrendezett Helikoni Ünnepségeken.

2024. máj. 9.


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

      8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

      E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

      OM azonosító: 203066

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2024Veszprémi Szakképzési Centrum