Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. nov. 16.


SZC

  Aranykoszorús mesteri címet kapott a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum oktatója

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. évi Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevél és 2 aranykoszorús mesteri cím átadására került sor.

  Aranykoszorús mesteri címet kapott a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum oktatója

  Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal kötött GFA-KA-ITM-12/2021/TK/22 számú támogatási szerződés keretében 23 fő, önköltséges képzés keretében pedig 2 fő szakember vehette át mesterlevelét.

  Az ünnepséget Dr. Somogyi Istvánné főtitkár nyitotta meg, a mesterjelölteket pedig Dr. Markovszky György, kamarai elnök köszöntötte, aki kiemelte: a mesteremberek számára lehetővé válik, hogy élve a megszerzett tudás és ismeretanyaggal ők is képezzenek fiatalokat, ők is továbbadják azt a tudást, amivel ők már rendelkeznek. Ezt követően Vida Tamás, az autószerelő mestervizsga bizottság elnöke osztotta meg gondolatait a mestercím fontosságáról és az azzal járó felelősségről. Az ünnepség keretében Sárköziné Burján Zsuzsanna speciális lábápoló mesterjelölt is köszöntőt mondott.

  Az ünnepségen nem csak az új mestereket köszöntötték, hanem két olyan szakembert is, akiknek több mint 35 év kiemelkedő munkásságáért a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most aranykoszorús mesteri címet adományozott. Büszkék vagyunk rá, hogy a két szakember közül, az egyik a Veszprémi Szakképzési Centrum iskolájában, a VSZC Táncsics Mihály Technikumban tanít!

  Szívből gratulálunk a kitüntetéshez Auerbach Mária kozmetikus mesternek!

     

  Mesteravató Ünnepség 2022

  Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idei Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevél átadására került sor autószerelő, speciális lábápoló, kézápoló és körömkozmetikus, valamint villanyszerelő szakmákban, továbbá két aranykoszorús mester címet is adományoztak.

  Tovább a veszpremikamara.hu hírére >

  Mesterek fogadalomtétele

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hagyományainak megfelelően a szakmájukban nyújtott kiváló teljesítményük elismeréseként kedden Mesteravató Ünnepségen adták át a mester jelölteknek a magasabb képesítést igazoló okleveleket. Mesterleveleket a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Markovszky György elnök, valamint Csizmadia László alelnök adták át. Az ünnepség utolsó részében Aranykoszorús mester címek átadására került sor.

  Tovább a veszport.hu cikkére >

  Aranykoszorús mester lett a gázszerelő tanulók szaktanára

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. évi Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevelet adtak át a napokban autószerelő, speciális lábápoló, kézápoló és körömkozmetikus, valamint villanyszerelő szakmákban. Az ünnepségen nem csak az új mestereket köszöntötték, hanem két olyan szakembert is, akiknek több mint 35 év kiemelkedő munkásságáért a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most aranykoszorús mesteri címet adományozott. A kitüntetést ezúttal Auerbach Mária kozmetikus mester és Csizmadia László gázvezeték és készülékszerelő mester nyerte el.

  Tovább a tapolcaimedia.hu cikkére >

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Kamarai tanévzáró ünnepségen kaptak diákjaink, oktatóink elismerést

  Kamarai tanévzáró ünnepségen kaptak diákjaink, oktatóink elismerést

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara június 8-án tartotta hagyományos tanévzáró ünnepségét, amelyen a szakképzés helyzetének áttekintése mellett sor került a kiváló tanulók, oktatók és duális képzőhelyek elismerésére.

  2023. jún. 15.


  SZC

  Szakma Sztár Fesztivál - 2023

  Szakma Sztár Fesztivál - 2023

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara immár 16. alkalommal szervezte meg az országos szakmai versenyeket, melyek döntői 2023. április 24-25. között kerültek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ F és G pavilonjaiban.

  2023. ápr. 26.


  SZC

  ÁSZÉV II. forduló (írásbeli döntő)

  ÁSZÉV II. forduló (írásbeli döntő)

  ÁSZÉV II. forduló (írásbeli döntő) a 2022/2023. tanévi Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye.

  2023. febr. 22.


  SZC  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum