Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 22.
Résztvevő diákok

    A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

    A résztvevő Szent-Györgyi Albert Technikum tanulók élménybeszámolója a Helikoni Ünnepség élményeiről és történéseiről.

    A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

    Élménybeszámoló

    2024. április 25- én reggel utaztunk Keszthelyre, a Helikoni Ünnepségek helyszínére. 11 tanuló és egy kísérő vett részt a rendezvényen. Az utazás az iskola kisbuszával és egy magán autóval történt.

    Az előadásunkra 8:50-kor került sor. A hangosítással sajnos problémák adódtak, a zenénk lejátszása késett, a színjátszók ezért kénytelenek voltak rögtönözni, alkalmazkodni a váratlan helyzethez.

    Képen a résztvők színpadi játéka látható.
     
    Az előadást megtartottuk, majd elfoglaltuk a szállásunkat, a Felhő Vendégházat. A fiatalok külön szinten, de egy épületrészben voltak elhelyezve. A szállás tiszta, igényes, frissen felújított, kényelmes volt. Nagyon jól érezték magukat a diákok, tudtak pihenni. A közösségi tereket is kihasználtuk, pingpong asztal, kiülő, közös konyha állt rendelkezésünkre, ahol kényelmesen tudtunk társasozni, beszélgetni. A képen a szállodai szoba látható.
    Az első program városnézés volt, a fiatalok megismerkedtek a szállás környékével, majd elsétáltunk ebédelni. Sajnos az egyetemi konyhára osztottak be minket, ami a város másik végén található, így a szállástól másfél órát kellett sétálnunk az ebédhez és a vacsorához. Az étel bőséges és finom volt, ennek ellenére a szálláson is volt közös főzés este. Fénykép a városnéző tanulókról.
    A szervezők nagyon jó programokkal várták a fiatalokat, részt vettünk a Helikon felirat kifestésében, több koncerten és természetesen a színjátszás kategória előadásait is megnéztük. Sok-sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk. Az okleveleket postázzák, bronz minősítést kaptak a diákjaink. A fényképen a Helikon rendezvények látható.
    Köszönjük a Veszprémi Szakképzési Centrumnak és iskolánk vezetőségének, hogy lehetőséget biztosított a részvételre, a felkészülésre. Életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak a diákok, színjátszó csoportunk még jobban összekovácsolódott, a barátságok elmélyültek. Várjuk a következő rendezvényt, ünnepséget, ahol újra képviselhetjük iskolánkat. Éjszakai mulatozás.

     

    A tanulók szinjátszásának szereposztása.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    V. Szakmaszombat Szakképzési pályaválasztási és családi nap

    V. Szakmaszombat Szakképzési pályaválasztási és családi nap

    Még nem tudod, mi leszel ha nagy leszel? Ebben segít szeptember 28-án szombaton az V. Szakmaszombat szakképzési pályaválasztási és családi nap!

    2024. szept. 19.
    Alfa generáció és mesterséges intelligencia: út a jövő oktatásához

    Alfa generáció és mesterséges intelligencia: út a jövő oktatásához

    A Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikuma adott otthont a "Jövőformálók: Alfa generáció a Mesterséges Intelligencia világában" című konferenciának szombaton.

    2024. szept. 16.
    Tanévkezdés a szakképzésben

    Tanévkezdés a szakképzésben

    A szakképzés területén is elindul a 2024-25-ös tanév. Az intézményi központ háza-táján is számos beruházás történt. Épül az új tanműhely és energiahatékonysági beruházások is történtek a nyár folyamán. A Veszprémi Szakképzési Centrum kancellárját Pap Mátét és főigazgatóját Kavalecz Gábort kérdezzük az aktualitásokról.

    2024. szept. 16.


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Veszprémi Szakképzési Centrum

        8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1.

      • Telefon: +36 70 199 6002

        E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

        OM azonosító: 203066

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


      2024Veszprémi Szakképzési Centrum