Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 22.
Résztvevő diákok

  A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

  A résztvevő Szent-Györgyi Albert Technikum tanulók élménybeszámolója a Helikoni Ünnepség élményeiről és történéseiről.

  A Szent-Györgyi Albert Technikum tanulói élményei a Helikoni Ünnepségeken

  Élménybeszámoló

  2024. április 25- én reggel utaztunk Keszthelyre, a Helikoni Ünnepségek helyszínére. 11 tanuló és egy kísérő vett részt a rendezvényen. Az utazás az iskola kisbuszával és egy magán autóval történt.

  Az előadásunkra 8:50-kor került sor. A hangosítással sajnos problémák adódtak, a zenénk lejátszása késett, a színjátszók ezért kénytelenek voltak rögtönözni, alkalmazkodni a váratlan helyzethez.

  Képen a résztvők színpadi játéka látható.
   
  Az előadást megtartottuk, majd elfoglaltuk a szállásunkat, a Felhő Vendégházat. A fiatalok külön szinten, de egy épületrészben voltak elhelyezve. A szállás tiszta, igényes, frissen felújított, kényelmes volt. Nagyon jól érezték magukat a diákok, tudtak pihenni. A közösségi tereket is kihasználtuk, pingpong asztal, kiülő, közös konyha állt rendelkezésünkre, ahol kényelmesen tudtunk társasozni, beszélgetni. A képen a szállodai szoba látható.
  Az első program városnézés volt, a fiatalok megismerkedtek a szállás környékével, majd elsétáltunk ebédelni. Sajnos az egyetemi konyhára osztottak be minket, ami a város másik végén található, így a szállástól másfél órát kellett sétálnunk az ebédhez és a vacsorához. Az étel bőséges és finom volt, ennek ellenére a szálláson is volt közös főzés este. Fénykép a városnéző tanulókról.
  A szervezők nagyon jó programokkal várták a fiatalokat, részt vettünk a Helikon felirat kifestésében, több koncerten és természetesen a színjátszás kategória előadásait is megnéztük. Sok-sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk. Az okleveleket postázzák, bronz minősítést kaptak a diákjaink. A fényképen a Helikon rendezvények látható.
  Köszönjük a Veszprémi Szakképzési Centrumnak és iskolánk vezetőségének, hogy lehetőséget biztosított a részvételre, a felkészülésre. Életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak a diákok, színjátszó csoportunk még jobban összekovácsolódott, a barátságok elmélyültek. Várjuk a következő rendezvényt, ünnepséget, ahol újra képviselhetjük iskolánkat. Éjszakai mulatozás.

   

  A tanulók szinjátszásának szereposztása.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

  RRF-2.2.2-23-2023-00009- „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” sajtónyilvános nyitórendezvénye

  A tegnapi napon megrendezésre került az RRF-2.2.2-23-2023-00009 azonosítószámú „21. század szakképző intézményfejlesztési program- Veszprémi Szakképzési Centrum” kiemelt projekt sajtónyilvános nyitórendezvénye a Veszprémi SzC Táncsics Mihály Technikum Tanműhelyében. A projekt keretében közel 4 milliárd forintos fejlesztés valósul meg a Veszprémi Szakképzési Centrum intézményeiben.

  2024. máj. 24.
  Helikon felirattal pózoló tanuló

  Helikoni Ünnepségeken vettek részt a Centrum diákjai

  A Centrum diákjai Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával vettek részt a Keszthelyen kétévente megrendezett Helikoni Ünnepségeken.

  2024. máj. 9.
  arany színű ballagás 2024 felirat szürke háttérrel

  Elballagtak a Centrum diákjai

  A Veszprémi Szakképzési Centrum hat iskolájából ballagtak el a diákok a múlt héten. Veszprémben, Ajkán és Balatonfűzfőn utolsó útjukat tették meg a diákok az iskola feldíszített folyosóin. A héten már az érettségi vizsgákon mutatják meg tudásukat, melyhez sok sikert kívánunk!

  2024. máj. 8.


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Veszprémi Szakképzési Centrum

    8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

   • Telefon: +36 70 199 6002

    E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

    OM azonosító: 203066

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


   2024Veszprémi Szakképzési Centrum